Gratis seminar: Duurzame Inzetbaarheid gefocust op de toekomst

Herken je dit? Je investeert als organisatie in goede salarissen en faciliteiten, maar toch merk je dat medewerkers vertrekken of minder betrokken zijn. In de huidige tijd is dit een veelvoorkomend probleem, zeker ook binnen de IT-segmenten van organisaties. Alleen maar investeren in arbeidsvoorwaarden blijkt niet genoeg te zijn om personeel te behouden en gemotiveerd te houden.

Bij Tailor iT Training begrijpen we dit en hebben we nagedacht over wat er écht nodig is om jouw medewerkers te boeien en binden. Het gaat immers om meer dan beloningen; het draait om Duurzame Inzetbaarheid en de vraag hoe jij je personeel kunt motiveren, hun enthousiasme kunt vergroten en hun energie kunt verhogen. Want wanneer jouw medewerkers zich gehoord en gezien voelen, groeien niet alleen zij, maar ook jouw organisatie.

Wij noemen dit een MEER-principe: Motivatie, Enthousiasme, Energie en Resultaat. Deze vier elementen zorgen ervoor dat medewerkers zich erkend en betrokken voelen, waardoor ze een diepere verbinding met de organisatie aangaan. Dat is de sleutel tot Duurzame Inzetbaarheid. Voor de IT-sector is dit, gezien ook de krapte op de arbeidsmarkt, een belangrijk punt van aandacht.

Benieuwd hoe dit werkt? We nodigen je van harte uit om op 15 oktober van 16:00 tot 17:00 uur aanwezig te zijn bij ons gratis seminar Duurzame Inzetbaarheid gefocust op de toekomst. We laten je graag ervaren en zien wat aandacht voor Duurzame Inzetbaarheid voor jouw organisatie kan betekenen! En let op: vanuit onze roots kijken wij al snel naar de IT-sector(en) van een organisatie, maar eigenlijk gaat dit iedereen aan!

Met ons TailorVitality programma helpen we jou en je medewerkers om op een praktische en effectieve manier aan de slag te gaan met deze elementen. Dit programma biedt inzichten en tools die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse (IT-)praktijk, zodat jouw team niet alleen op de korte termijn presteert, maar ook duurzaam inzetbaar blijft.

Schrijf je hieronder in voor het gratis seminar: Duurzame Inzetbaarheid gefocust op de toekomst

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Je kunt dit seminar op locatie in Tilburg (let op hiervoor zijn maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar) of virtueel volgen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto van Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.